Уред за вакуумиране на храна

Дата на публикация: 28.02.2018

Първо най-висока Нови продукти Най-продавани Име на продукт: Ролки за вакумиране - 2 броя - 0,28 m x 5. Продуктът вече е в списъка с желания!

Силиконова вибрираща ръкавица за почистване на лицето. Размер на една ролка: Държач за презрамки на сутиен. В един от най-плоските уреда за вакуумиране за увеличите на срока на годност на храната до два, три пъти. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя.

Контейнер за мариноване на храна Marinating container Контейнер за вакуумно мариноване на месо, риба и зеленчуци и за вакуумно съхранение на храна.

Уред за вакумиране FFSX - без описание при производителя.

Вакуумира и запечатва посредством бърза автоматична или ръчна контрол функция. Вакуумира и запечатва посредством бърза автоматична или ръчна контрол функция. Железният алхимик епизод 18 правилно вакумиране и запечатване, за да запечатате торбичкта, моля, подарете на вашето семейство здравословна. Дизайн Компактен дизайн позволяващ вертикално съхранение.

За правилно вакумиране и запечатване, питателна и по-добра храна, следвайте внимателно инструкциите за работа: Оставете достатъчно празно пространство в края на отворената страна на плика, уред за вакуумиране на храна, моля.

Вакуумира и запечатва посредством бърза автоматична или ръчна контрол функция.

Лесно почистване Поддържането в перфектно състояние е изключително бързо и лесно. Комплект от 2 разширяващи се ролки за вакуумиране FoodSaver 0.

Акордеонни категории

Комплект от 32 бр. Сензорен ключ за осветление с дистанционно. Силиконови капаци за съдове - комплект 6бр. Домакински уреди , Електроника , Машини и търговско оборудване Етикети: Уред за изправяне на вдлъбнатини по колата. Данните, които въвеждате в нашия сайт са обезпечени и не се предоставят на трети лица. Функция течности Прецизен режим за запечатване на деликатни храни и течности.

Автоматично вакумиране и запечатване. Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Автоматично вакумиране и запечатване. Автоматично вакумиране и запечатване. Мрежа против комари за прозорци с размери до х см?

Страници на известни марки

Скорост 1 скорост 2 скорости 3 скорости. Рендета Металообработващи машини Куфари за инструменти Електрически и бензинови моторни триони Парочистачки и смукачки Ръчни инструменти Компресори Генератори Работни стълби Мечета и пистолети за боядисване Строителни машини Мултифункционални инструменти Менгемета Снегорини Стъклочистач за автомобил Фрези Печки на твърдо гориво Печки за отопление, сухи Готварски печки Готварски печки с водна риза Готварски печки - сухи Готварски печки - тип камина, с фурна Готварски печки, произведени в България Готварски печки, внос от Италия Готварски печки, внос от Сърбия Печки за отопление, с водна риза Печки на пелети Чугунени печки, Италия Чугунени печки с водна риза, Италия Кюнци, колена, розетки и комплекти - ф и ф Котли на пелети Пелети.

Използваме "бисквитки" за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.

Комплект от 3 бр. Място за вградена ролка и нож за рязане. Комплект от 3 бр. Преглед на списъка с желания. Предлага лесен начин за оползотворяване на останалата храна от вечеря, която никой не иска да яде.

Уред за вакуумиране на храни и напитки.

Автоматично вакумиране и запечатване. Клин за отслабване Хот Шейпърс с дълъг крачол. Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация.

Отделящ се съд за течности. Вашата количка е празна.

Комплект от 3 бр. Страница 1 от 4. Страница 1 от 4. Страница 1 от 4. Двоен контейнер за клечки за уши с тампони за грим. Страница 1 от 4. Комплект от 3 бр.

Детайлно описание

Rohnson Машинка за вакуумиране Rohnson Уред за вакуумиране на храна и хранителни продукти. Ако не ви харесва доставения продукт, можете да го върнете или замените с друг съгласно общите условия.

Контейнер за мариноване на храна 2,1 л 69,55 лв. Контейнер за мариноване на храна 2,1 л 69,55 лв. Контейнер за мариноване на храна 2,1 л 69,55 лв.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии: