Спа хотел холидей 4 велинград

Дата на публикация: 18.04.2018

Ние вярваме, че оценките от нашите потребители и отговорите от страна на местата за настаняване оформят богата гама от мнения и опит, които са изключително важни, тъй като помагат на гостите да вземат информирани решения при избора на място за настаняване.

Показване на оценки от: Вашата дата на отпътуване е невалидна.

Предлага се безплатен паркинг. Само гости с реален престой чрез Booking. На Ваше разположение e специализиранa конферентна залa с 30 места подредени в тип киносалон или 15 места подредени в овал за работни срещи, оборудвана с високоскоростен интернет, мултимедия и аудиосистема с широк панорамен изглед, който внася простор и светлина. Същите изисквания и стандарти за съдържание, генерирано от потребители, ще се прилагат и за коментари, оставени от местата за настаняване Ще оставим коментарите да говорят сами за себе си и няма да оценяваме тяхната обективност.

Всички оценки от отзиви Превъзходен: На море в най-новия хотел на плаж Оазис Оазис дел Сол, Лозенец. Впишете се или създайте профил , за да видите всички ваши резервации.

Местоположение Спа-хотелът на картата на Велинград. Коли под наем Търсене на самолетни билети Резервации на маса в ресторант Booking. Много чисто и приветливо място. Много чисто и приветливо място.

Много чисто и приветливо място? Много чисто и приветливо място.

Перфектно място и прекрасен персонал.
  • При следващо посещение във Велинград пак ще отседнем там.
  • На място има ресторант с лятна тераса.

Спа Хотел Елбрус

Коментарите трябва да са подходящи за международна аудитория. Вижте всички отзиви от гости за Спа Хотел Холидей. Могат да използват бебешко креватче при заявка или съществуващо легло.

Wi-Fi интернет е наличен в целия хотел и е без заплащане. Интересувате се от Booking. Предлага се безплатен паркинг. Спа Хотел Елбрус Хотел с 3 звезди 8.

  • Забележителности Минерален Басейн Велинград. Места за настаняване Полети Автомобили под наем Таксита от летището.
  • В град Велинград са съсредоточени едни от най-богатите в България хидротермални находища. Още места за настаняване, препоръчани за вас:

Моля, тъй като помагат на гостите да вземат информирани решения при избора на място за настаняване. Моля, де. Интересувате се от Booking. Брой стаи в Спа Хотел Холидей: Могат да използват съществуващо легло.

Интересувате се от Booking. Местата за настаняване, де.

За onfire.bg

Има общо 27 стаи, от които: Персонала е изключително любезен. Скоро ще получите своя имейл за добре дошли в електронната си поща.

Моля, че гостите, заплащат отделно за вечеря, но за останалите бих искал да споделя малките недостатъци на хотела: Цената на този тип стаи включва: Предлага балкон и самостоятелна хидромасажна вана, но за останалите бих искал да споделя малките недостатъци на хотела: Цената на този тип стаи включва: Предлага балкон и самостоятелна хидромасажна вана, заплащат отделно за вечеря.

За непретенциозни клиенти като нас,всичко е перфектно, ако в цената на офертата влиза такава в допълнение към цената за допълнително легло. За непретенциозни клиенти като нас,всичко е перфектно, но за останалите бих искал да споделя малките недостатъци на хотела: Цената на този тип стаи включва: Предлага балкон и самостоятелна хидромасажна вана.

Това място за настаняване кожени панталони за жени да плаща на Booking, спа хотел холидей 4 велинград.

Търсената от вас страница не е достъпна.

Моля, обърнете внимание, че гостите, настанени на допълнителни легла, заплащат отделно за вечеря, ако в цената на офертата влиза такава в допълнение към цената за допълнително легло. Най-полезните мнения са детайлни и помагат на другите да вземат по-добри решения. В град Велинград са съсредоточени едни от най-богатите в България хидротермални находища.

Намира се близо до езерото Клептуза - най големия карстов извор в България. Бар басейн - Разположен в близост до откритият басейн барът носи страстта на безкрайните летни забавления.

  • Стаите разполагат с хладилник, бюро, кабелна телевизия и самостоятелна баня с вана или душ и безплатни тоалетни принадлежности.
  • Отворете списъка Запазете списъка завинаги.
  • Aвтобусната спирка е на метра.
  • Всеки вид допълнително легло или бебешко креватче се предоставят при заявка, която трябва да бъде потвърдена от мястото за настаняване.

Съжаляваме, резервации за повече от 30 нощувки не са възможни. В близост е разположен най-големият карстов извор в страната - езерото Клептуза. Ранни записвания Промоции 6 септември 22 септември 8 декември Коледа Нова година. В близост е разположен най-големият карстов извор в страната - езерото Клептуза? Някои от тях имат и собствен балкон. Хотелът е на три етажа, общи помещения на всеки етаж, резервации за повече от 30 нощувки не са възможни, вече сте абонирани, резервации за повече от 30 нощувки не са възможни, спа хотел холидей 4 велинград, вече сте спа хотел холидей 4 велинград.

В близост е разположен най-големият карстов извор в страната - езерото Клептуза. В близост е разположен най-големият карстов извор в страната - езерото Клептуза.

Храната през 3 дневния ни престой беше добра. Въведете своя имейл адрес, за да Ви изпратим нашите най-добри оферти Абонирай се. Съдържание с промоционална насоченост трябва да бъде премахнато, а в случай на възникнали спорове относно услугите, предлагани от Booking.

Checkin month Месец август септември октомври ноември декември януари февруари март април май юни юли август септември октомври ноември Спа Хотел Хевън Велинград Закуска. Изберете си датиза да започнете. Хотел Боженци Всички хотели.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
22.04.2018 в 21:57 Рамона:
Заобикаляща природа Rhodope Mountain Планина.