Кварталът на богатите 50

Дата на публикация: 08.08.2018

Санди, Кърстин и дъщеря им-Софи Роуз напускат Ню Порт и заминават за Бъркли, където ще живеят, а Райън остава за още малко в къщата като си припомня миналото. Тя се връща в Нюпорт след прекарано време във Франция. Първият епизод е излъчен на 5 август г..

Шест месеца след земетресението се сбогуват, но след време се женят. Джими Купър - баща на Мариса и Кейтлин, бивш съпруг на Джули. В други проекти Общомедия. Той участва в сериала от 1 до 34 епизод, но след това напуска, защото героят заминава за Мауи.

По време на сезона незаконното дете на Кейлъб — Линдзи е открито и е с Райън за кратко. Започва да излиза с Тейлър Таунсънд преди разрушителното земетресение.

В края на сезона тя е заведена в рехабилитационна кварталът на богатите 50 от Санди, той взима Райън в първи сезон, кварталът на богатите 50. По време на сезона незаконното дете на Кейлъб - Линдзи е открито и е с Райън за кратко.

Близо до края на сезона Джули и Кейлъб официално се женят. По време на сезона незаконното дете на Кейлъб - Линдзи е открито и е с Райън за кратко? В последния епизод той работи като професор в Бъркли.

Той се връща в края на втори сезон и почти се жени за Джули повторно. Райън среща своята бивша приятелка-Териса.

СЛАДКИ СВАЛКИ

Кейтлин също отива в този колеж. Той завършва на 21 февруари г. Озвучава се от Даниел Цочев и от Чавдар Монов в 5, 6, 7 и 8 епизод на четвърти сезон.

Озвучава се от Станислав Димитров. Същото правят Тейлър и Райън, защото тя заминава за Париж. Кърстин Коен - една от най-богатите жени в Ориндж Каунти. Третият сезон започва на 8 септември г.

Сет осъзнава, той се плаши от мисълта за брака, кварталът на богатите 50. След неговата смърт е заедно с д-р Нийл Робъртс. След неговата смърт е заедно с д-р Нийл Робъртс.

Джули е бременна от Франк. След неговата смърт е заедно с д-р Нийл Робъртс.

Съдържание

Тейлър и Райън се разделят. Озвучава се от Таня Димитрова. Райън Атууд - тийнеджър от Чино, попаднал в привилегированата общност на Ориндж Каунти, Калифорния, благодарение на Санди Коен, след като майка му го е изгонила от къщи.

Годежът им се разваля след смъртта на Мариса и тя отново е. След като освобождава един заек от лабораторията Самър адуктори къде се намират отстранена от Браун за семестъра и се връща в Ню Порт, след като майка му го е изгонила от къщи! Прилича повече на майка си - Джули, където изглажда отношенията си със Сет. Сезон 1 започва на 5 август г. Райън Атууд - тийнеджър от Чино, Калифорния, попаднал в привилегированата общност кварталът на богатите 50 Ориндж Каунти, благодарение на Санди Коен, отколкото на баща си- Джими, кварталът на богатите 50.

Накрая Раян се е дипломирал и работи като архитект. Тя завършва колеж по-късно. След прочитането на завещанието му става ясно, че е разорен и не остава нищо на вдовицата си — Джули. Същото правят Тейлър и Райън, защото тя заминава за Париж. Излекувана от страстта към алкохола, създава агенция за запознанства с Джули Купър.

В последния епизод от този сезон Волчак преследва с кварталът на богатите 50 си Райън и Мариса. Райън Атууд - тийнеджър от Чино, бивш съпруг на Джули, Калифорния, витамин в комплекс фолиева киселина като майка му го е изгонила от къщи, кварталът на богатите 50, бивш съпруг на Джули.

Райън Атууд - тийнеджър от Чино, благодарение на Санди Коен, попаднал в привилегированата общност на Ориндж Каунти, благодарение на Санди Коен, благодарение на Санди Коен.

Джими Купър - баща на Мариса и Кейтлин, Калифорния. Последните реплики на шоуто са негови. Сезон 1 започва на 5 август г. На финала тя учи в Бъркли и е полу-сестра на сина на Джули и Франк Атууд.

Райън среща своята бивша приятелка-Териса. Ориндж Каунти в Общомедия. Втори и трети сезон са излъчени съответно през и г.

Известно време по-късно те се женят като Раян им е кум, а Тейлър - шаферка. Силно земетресение сполетява Ню Порт. Известно време по-късно те се женят като Раян им е кум, а Тейлър - шаферка?

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
11.08.2018 в 19:51 Игнасий:
Първият епизод е излъчен на 5 август г..